Hamburger SV dicht bij UEFA Cup-plaats

10 augustus 2005, 10:42

Hamburger SV, de ploeg van Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz, heeft een UEFA Cup-ticket voor het grijpen. De Duitse ploeg won woensdagavond de eerste wedstrijd van de dubbele confrontatie in de finale van de Intertoto-cup met 1-0 van Valencia. Ook Deportivo la Coruna is dicht bij deelname aan het Europacup-toernooi.

De zege van HSV tegen het Valencia van Patrick Kluivert was verdiend. De ploeg van trainer Thomas Doll was de hele wedstrijd sterker dan Valencia. De winnende goal viel vlak na rust, toen Sergej Barbarez een vrije trap van Rafael van der Vaart in het Spaanse doel kopte. Diezelfde Barbarez eiste in de slotfase opnieuw een hoofdrol voor zich op, maar ditmaal in negatieve zin. De spits werd met een tweede gele kaart van het veld gestuurd.

Bij HSV speelden Van der Vaart en Boulahrouz de hele wedstrijd. Boulahrouz haalde in de slotfase nog een doelpoging van Mista van de doellijn. Mista was bij Valencia in het veld gekomen voor Patrick Kluivert, die geen potten wist te breken.

Deportivo la Coruna won in eigen huis met 2-0 van het Franse Olympique Marseille. Het derde finaleduel, tegen het Roemeense Cluj en RC Lens, eindigde in Roemenië in 1-1.

De drie winnaars van deze finaleduels winnen een ticket voor de UEFA Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen