Lokhoff passeert Schollen

18 augustus 2005, 12:57

Davy Schollen heeft zijn krediet bij NAC Breda-trainer Ton Lokhoff verspeeld. De Belgische doelman stond afgelopen zondag tegen Feyenoord nog in het basiselftal van de Bredase ploeg, maar dat was voorlopig de laatste keer. Routinier Arno van Zwam is voorlopig eerste keus voor Lokhoff.

Schollen kwam in de zomer van 2004 naar Breda maar wist tot op heden niet te overtuigen. De Belgische sluitpost maakte vaak een onzekere indruk en ook in de voorbereiding op dit seizoen speelde Schollen niet bepaald foutloos. De spreekwoordelijke druppel was vervolgens het duel met Feyenoord, waarin Schollen ook op wat slippertjes te betrappen was.

"Davy ziet niet in zijn beste periode, dat is duidelijk", legt NAC-coach Lokhoff zijn beslissing uit in De Stem. "Op een gegeven moment ontkom je niet aan zo'n beslissing. Hij moet het nu gewoon oppakken en de strijd aangaan. Ik verwacht ook wel dat hij dat doet. Het is nu even klote voor hem. We weten echter dat Schollen goed kan keepen en we gaan hem helpen dit te overwinnen."

Arno van Zwam (35) zal komende vrijdag tegen Willem II het doel van NAC Breda verdedigen. De doelman uit Beneden-Leeuwen speelde het grootste gedeelte van zijn loopbaan bij Fortuna Sittard. Bovendien speelde hij vier seizoen bij Jubilo Iwata in Japan. Sinds de zomer van 2003 staat hij onder contract bij NAC, waarvoor hij inmiddels tien wedstrijd keepte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen