Yakubu terug in Vitesse-selectie

24 augustus 2005, 10:27

De problemen tussen Abubakari Yakubu en Vitesse-trainer Edward Sturing zijn uit de wereld. Sturing liet de Ghanees voor het duel met PSV nog buiten de selectie omdat de middenvelder zich een dag te laat gemeld zou hebben in Arnhem na een interland met Ghana. Inmiddels zijn de problemen echter helemaal uitgepraat.

Sturing, Yakubu, diens zaakwaarnemer Ger Lagendijk en technisch manager Jan Streuer zaten dinsdagavond om de tafel om het conflict uit de praten. Alle commotie ontstond toen Yakubu zich niet donderdag, maar vrijdag weer in Arnhem meldde na een interland met Ghana. Dit bleek voor Yakubu het einde van een tumultueuze week. Door problemen met zijn visum arriveerde Yakubu te laat in Ghana, waarna de bondscoach hem buiten de selectie liet voor het oefenduel met Senegal.

Teleurgesteld keerde Yakubu vervolgens woensdagavond alweer terug naar Nederland. Yakubu ging er vervolgens vanuit dat hij donderdag vrij had, maar dat was niet het geval. 

Yakubu zal komend weekend, wanneer Vitesse in eigen stadion AZ ontvangt, weer deel uitmaken van de selectie van de Arnhemmers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen