Stevens: "Schalke kan UEFA Cup winnen"

27 april 2006, 14:54

Na de halve finales van de Champions League staan vanavond de terugwedstrijden in de halve finale van de UEFA Cup op het programma. Middlesbrough neemt het op tegen Steaua Boekarest, terwijl Schalke '04 op bezoek moet bij Sevilla. De Duitsers kwamen in eigen stadion niet verder dan 0-0, maar voormalig trainer Huub Stevens ziet mogelijkheden voor de Königsblauen.

Stevens leidde Schalke in mei 1997 naar de UEFA Cup, door in de finale Inter Milaan na strafschoppen te kloppen. De oefenmeester ziet geen enkele reden waarom de ploeg uit Gelsenkirchen deze prestatie dit seizoen niet zou kunnen evenaren. "De ploeg heeft voldoende kwaliteit om in Sevilla een doelpunt te maken en dat is na de 0-0 in Duitsland cruciaal", weet Stevens. "Schalke heeft nog een uitstekende kans om de finale te bereiken."

"Als Schalke naar haar mogelijkheden presteert, kan het de UEFA Cup winnen", gaat Stevens verder tegen UEFA.com. "Ik zal de wedstrijd voor de televisie volgen en tijdens de finale in Eindhoven zal ik persoonlijk van de partij zijn. Ik hoop natuurlijk van harte dat Schalke dan in actie zal komen", aldus de Limburgse oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen