Adriano blaakt van zelfvertrouwen

10 februari 2007, 01:04   Bijgewerkt: 10 februari 2007, 04:04

Adriano heeft zijn zelfvertrouwen weer terug. De Braziliaan kreeg begin dit seizoen nog een korte vakantie van de club, omdat hij niet lekker in zijn vel zat. Nu is de spits weer helemaal terug en droomt stiekem al van het winnen van de 'Gouden Bal'. 

"Ik heb de afgelopen maanden de zwaarste periode van mijn carrière beleefd. Ik ben echter altijd keihard blijven trainen en heb het geloof in mijzelf nooit verloren. Deze fase had ik gewoon nodig om op bepaalde vlakken ervaring op te doen. Ik ben er sterker uitgekomen."

Hij heeft moed geput uit het geloof. "Dankzij God heb ik mijzelf uit deze situatie kunnen redden. Ik speel nu weer met rust in mijn hoofd. Het belangrijkste in mijn leven is het geluk van mij en mijn familie. Dat zit momenteel weer goed. Hopelijk komen de prestaties met Internazionale ook snel. Het is een droom om de Gouden Bal nog eens te winnen."

Over de prestaties van de ploeg is hij lovend en verwacht dat Inter de titel pakt. "Dit seizoen zijn onze prestaties in de competitie uitstekend. Wij moeten gewoon kalm blijven en dan pakken we de titel. Daarbij is het eveneens van belang dat we met beide benen op de grond blijven staan. We moeten elke wedstrijd zo geconcentreerd mogelijk aanvangen", zo vertelt hij tegenover SkyItalia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen