Ambrosini schiet Milan in slotminuut naar winst

25 februari 2007, 23:17   Bijgewerkt: 25 februari 2007, 23:22

Massimo Ambrosini heeft AC Milan een goede dienst bewezen in de strijd om Europees voetbal. De routinier maakte in blessuretijd het enige doelpunt in de thuiswedstrijd tegen Sampdoria, waardoor Milan stijgt naar de vijfde plaats.

Het duel tussen Milan en Sampdoria, in een San Siro-stadion waar voor het eerst sinds weken ook fans zonder seizoenkaart weer welkom waren, was keihard. Binnen tien minuten kreeg Milan-verdediger Oddo al een rode kaart, maar erg lang kon Sampdoria niet genieten van deze nummerieke meerderheid. Vijf minuten voor rust werd immers ook Sampdoria-speler Ruben Ariel Da Rosa Olivera naar de kleedkamer gestuurd. 

In het restant van de wedstrijd vielen er wel aardig wat kaarten, maar geen doelpunten. Het leek 0-0 te gaan worden, maar Ambrosini besliste anders. De middenvelder, die twee jaar geleden in de slotminuut een cruciaal doelpunt maakte tegen PSV, kroonde zich in blessuretijd tot matchwinner. 

Milan staat nu vijfde, Sampdoria elfde. Het verschil tussen beide ploegen is slechts zes punten. Bij winst had Sampdoria Milan dus kunnen achterhalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen