Boze Eto'o: "Rijkaard is een slecht mens"

13 februari 2007, 16:06   Bijgewerkt: 13 februari 2007, 16:16

De affaire rond Samuel Eto'o krijgt voor FC Barcelona een vervelend staartje. De spits weigerde afgelopen weekend, in het duel met Racing Santander, in de slotfase als invaller in het veld te komen. Tenminste, dat verklaarde trainer Frank Rijkaard. Eto'o zelf heeft een heel andere visie. "Als Rijkaard zoiets zegt, is hij een slecht mens", moppert de spits, die ook hard uithaalt naar teamgenoot Ronaldinho.

"Rijkaard is een slecht mens als hij verklaarde dat ik niet wilde invallen. Ik heb mijn ploeggenoten immers altijd gesteund. Hoe het dan zit? Ach, de werkelijke versie van het verhaal moeten jullie maar aan de trainer vragen, hij is immers degene die dit verhaal de wereld in geholpen heeft. Een verklaring geeft ik alleen intern. Tenminste, als de club daarom vraagt", aldus de Kameroener.

Samuel Eto'o

Samuel Eto'o

Volgens de Kameroener is er bij FC Barcelona sprake van een interne strijd. Hij meldt dat er twee stromingen zijn: één groep die preses Joan Laporta steunt, en een groep die op de hand was van voormalig vice-voorzitter Sandro Rosell. "De volgers van Rossell willen mij weg hebben bij de club en het doet hun pijn wanneer ik scoor. Ik ga gewoon door met datgene waar ik voor gehaald ben: scoren", belooft hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen