Eto'o en Ronaldinho begraven strijdbijl

14 februari 2007, 12:56   Bijgewerkt: 14 februari 2007, 13:08

Het rust lijkt terug te zijn gekeerd bij FC Barcelona. Een dag nadat Samuel Eto'o nog forse kritiek uitte aan het adres van Ronaldinho, vielen beide teamgenoten elkaar tijdens de training in de armen. Met een dikke knuffel op het trainingsveld lijken beide spelers demonstratief de strijdbijl te hebben begraven.

De ruzie tussen Eto'o en Ronaldinho ontstond afgelopen weekend, toen Eto'o in het duel met Racing Santander leek te weigeren om in te vallen. Ronaldinho liet zich hierop ontvallen dat zijn teamgenoot uit Kameroen 'niet in het teambelang denkt'. Deze opmerking schoot bij Eto'o in het verkeerde keelgat. 

De Spaanse media smulden van de vete tussen beide vedetten, maar in Camp Nou is men er in geslaagd om het conflict in de kiem te smoren. Voor het oog van alle media vielen Eto'o en Ronaldinho elkaar woensdag in de armen, waarna het duo met een hartverwarmende knuffel een streep zette onder de ruzie.

Tussen Eto'o en Ronaldinho lijkt het dus weer koek en ei, maar voorlopig is nog niet bekend of trainer Frank Rijkaard nog maatregelen gaat nemen. Ook hij kreeg er dinsdag immers verbaal van langs van Eto'o. "Rijkaard is een slecht mens als hij verklaarde dat ik niet wilde invallen", liet de spits weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen