Giggs is zich van geen kwaad bewust

Koen Freriks
23 februari 2007, 19:12

Manchester United-speler Ryan Giggs is zich van geen kwaad bewust over de benutte vrije trap die hij volgens de spelers van Lille te vroeg nam. "De scheidsrechter (Nederlander Eric Braamhaar red.) vroeg of ik op het fluitje wilde wachten. Ik zei dat ik een snelle vrije trap in gedachten had", vertelt hij aan Eurosport. Lille heeft hierover een klacht ingediend bij de UEFA, maar deze is door de bond vrijdagavond verworpen.

Giggs legt verder uit hoe de vrije trap genomen werd: "Vervolgens zei ik tegen Wayne Rooney dat hij de bal moest neerleggen en de rest is geschiedenis. Als hij er niet in was gegaan had ik het aan de stok gekregen met mijn trainer."

De winnende goal die hieruit voortkwam zorgde voor een woede uitbarsting bij alles wat Lille een warm hart toedraagt. De spelers en trainers van de Franse club wilde direct stoppen met het duel. "Ik heb weleens eerder zo'n goal gemaakt en toen dacht niemand eraan te stoppen met spelen. Ik verbaasde me om de reacties en begreep er niets van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen