Real thuis onderuit tegen laagvlieger Levante

4 februari 2007, 20:46   Bijgewerkt: 4 februari 2007, 20:57

Real Madrid is de weg volledig kwijt. Op eigen veld moest de ploeg van coach Fabio Capello zijn meerdere erkennen in Levante, de nummer achttien van de Primera Division. Salva Ballesta maakte vanaf elf meter het enige doelpunt van de wedstrijd. 

Het duel tussen Real Madrid en Levante moest een feest worden voor de thuisploeg. Het was immers de 1.000ste keer dat Real een thuiswedstrijd afwerkte in het Estadio Santiago Bernabeú, de thuishaven van de club. Met de twee enige nog in leven zijnde spelers uit de allereerste wedstrijd in dit stadion op de tribune, leken alle ingrediënten aanwezig voor een feestelijk avondje.

Feestelijk werd het echter zeker niet voor Real Madrid. Het in degradatienood verkerende Levante pakte al vroeg in de wedstrijd de leiding door een benutte strafschop en wist deze voorsprong, ongetwijfeld tot hun eigen verbazing, tot het laatste fluitsignaal vast te houden. Bij Levante stond onder meer voormalig Spartaan Mustapha Riga in het veld. Ook Real had een Nederlander in de gelederen, namelijk Ruud van Nistelrooy. De spits kon echter geen potten breken.

Real Madrid blijft door deze nederlaag vierde. De achterstand op Barcelona, dat later vanavond in actie komt, bedraagt vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen