Ancelotti prijst gemotiveerde Ronaldo

12 maart 2007, 11:33   Bijgewerkt: 12 maart 2007, 11:59

In de met 1-2 verloren derby met Inter Milan was er volgens AC Milan-coach Carlo Ancelotti toch nog een lichtpuntje. Ronaldo maakt de enige treffer van de Rossoneri. De oud-middenvelder is blij met de ontwikkelingen van de Braziliaan bij AC Milan.

Ancelotti sprak na de wedstrijd met Rai Radio Anch'io Sport: "Ik ben altijd een grote fan geweest van Ronaldo. En het werken met hem heeft die mening alleen maar versterkt." De Italiaan vervolgde zijn lofzang: "Hij is een grootse speler met een uniek talent." De AC Milan trainer maakte een kanttekening door op te merken dat Ronaldo nog niet helemaal topfit is.

Carletto koestert hoop voor het volgende seizoen: "Volgend seizoen zit hij weer helemaal op honderd procent, maar ik moet zeggen dat ik al blij ben als ik zie hoe hij gisteren tegen Inter Milan speelde. Hij speelde ontzettend gemotiveerd."

Of Ronaldo volgend seizoen ook met AC Milan op het hoogste Europese niveau kan uitkomen, is de vraag. De Milanese formatie staat momenteel zesde op de ranglijst. Daarmee is de ploeg uit de modestad zes punten verwijderd van een plek die recht geeft op de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen