Ferguson opgetogen na 'fantastisch resultaat'

Ger
3 maart 2007, 16:58   Bijgewerkt: 3 maart 2007, 17:15

Manchester United-manager Alex Ferguson kon zijn geluk niet op na het opmerkelijke competitieduel bij Liverpool. De lijstaanvoerder in het Premiership produceerde na de ontsnapping tegen Fulham ook op Anfield Road een late beslissing (0-1).

Dankzij een late treffer van John O'Shea, staat United inmiddels twaalf punten voor op naaste achtervolger Chelsea. De Londenaren hebben wel twee wedstrijden tegoed. "Het is een fantastisch resultaat", zegt Ferguson tegen Sky Sports. "Liverpool zal zich tekort gedaan voelen en dat is terecht. We zijn bij Fulham ontsnapt en nu deden we het opnieuw."

"We hebben de afgelopen twee weken het geluk gehad dat nodig is om kampioen te worden. Het verschil is nu twaalf punten, maar niets is nog onmogelijk", aldus Ferguson, die Wayne Rooney (knie) en Paul Scholes (rode kaart) vroegtijdig naar de kant zag komen. "Ik heb de situatie met Scholes niet goed meegekregen, maar het is een teleurstelling voor ons. De blessure van Wayne zullen we morgen verder onderzoeken."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen