Gomes: "Niet bang meer voor Henry"

Ger
7 maart 2007, 16:04   Bijgewerkt: 7 maart 2007, 16:50

PSV-doelman Heurelho Gomes heeft vertouwen in de Champions League- ontmoeting met Arsenal. De Eindhovenaren wonnen de eerste wedstrijd met 1-0. Edison Mendez zorgde voor de enige goal.

"Arsenal is thuis sterk, maar nu is het moment voor ons om hen uit de Champions League te spelen", aldus Gomes tegen Eurosport. De Braziliaan vervolgt: "De verliespartijen in de bekertoernooien (tegen Chelsea en Blackburn) hebben hun defensieve problemen blootgelegd. Als PSV het goed uitspeelt, kunnen we de wedstrijd winnen."

Gomes ziet PSV dan ook als favoriet. "PSV is koploper in Nederland en Arsenal is dat niet in Engeland. Dit gegeven en het verlies van Arsenal in de eerste wedstrijd maakt ons tot de favoriet." De lange doelman zegt niet meer bang te zijn voor Arsenal-superspits Thierry Henry. "Ik ben niet meer bang voor hem sinds de eerste wedstrijd in Eindhoven. Ik ga naar Londen met het doel Henry het scoren te beletten."

De Braziliaanse international denkt dat het aan banden leggen van de Fransman de angel uit de aanval van Arsenal haalt. "Ik heb het gevoel dat Henry niet de beslissende man zal zijn. Als Henry niet functioneert, is Arsenal minder gevaarlijk." De ploeg van Ronald Koeman heeft in Londen genoeg aan een gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen