Juventus winkelt in Frankrijk

30 maart 2007, 15:47   Bijgewerkt: 30 maart 2007, 15:52

Juventus lijkt deze zomer vooral in Frankrijk te gaan shoppen. De club uit Turijn wil zich met het oog op de aankomende promotie versterken en heeft naar verluidt de Braziliaan Ederson en de Ivoriaan Emerse Fae op het verlanglijstje staan. Ook zou de club haar oog hebben laten vallen op het Franse talent Samir Nasri. 

Ederson, die bij Olympique Nice speelt, bevestigde tegenover de Italiaanse krant Tuttosport dat hij in de belangstelling van de Oude Dame staat. "Ik weet dat er een aantal scouts van Juventus hier voor mij langs de kant staan. Zelfs Juventus' transfer-consultant Roberto Bettega was hier om mij te bekijken." De Braziliaan wist ook te melden dat hij op het verlanglijstje van Olympique Lyon-manager Gerard Houllier staat. 

Juve-coach Didier Deschamps zou verder geïnteresseerd zijn in middenvelder Emerse Faé. De in Frankrijk geboren Ivoriaan wordt al voorzichtig vergeleken met Claude Makelélé, die zijn opleiding ook bij het in degradatienood verkerende FC Nantes genoot. De 21-jarige middenvelder moet naar verluidt circa vier miljoen kosten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen