Manchester United volgt Santander-verdediger

Ger
2 maart 2007, 12:36   Bijgewerkt: 2 maart 2007, 12:55

In een zoektocht de verdediging te versterken is Manchester United in Spanje neergestreken. Naar verluidt heeft de club van Alex Ferguson interesse in Ruben Gonzalez Rocha. Hoofdscout Martin Ferguson zou al enkele malen naar Santander gereisd te zijn om de Spanjaard te bekijken, aldus Sky Sports.

Gonzalez Rocha is een product van de jeugdopleiding van Real Madrid. Hij speelde enkele jaren in het tweede elftal van Los Merengues, Real Madrid Castilla, en kwam bij de hoofdmacht niet verder dan een handvol wedstrijden. In zijn zoektocht naar meer speeltijd verhuisde de verdediger op huurbasis naar de Duitse club Borussia Mönchengladbach. Later koos hij voor een transfer naar middenmoter Racing Santander, waar hij nu wekelijks de aandacht trekt van diverse (top)clubs.

"Tijdens het vorige seizoen kreeg ik enkele contractaanbiedingen uit Engeland, maar Real Madrid liet me niet gaan omdat ze personele problemen hadden. Ivan Helguera en Woodgate waren geblesseerd", legt Gonzalez uit. Hij hoopt op een transfer naar de Engelse topclub. "Voor mij zou een transfer naar Manchester United ongelofelijk zijn. Ik wil echter niet speculeren maar over de realiteit praten." 

Hij voegde daar aan toe: "Als er een bod op me gedaan wordt, zou ik graag willen dat alle partijen om de tafel gaan zitten om te beslissen over mijn toekomst." Gonzalez speelde dit seizoen 21 maal voor de Andalusiërs waarin hij twee keer het net wist te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen