Oud-Feyenoorder Buffel wil hogerop

Ger
22 maart 2007, 14:47   Bijgewerkt: 22 maart 2007, 15:10

Als het aan Thomas Buffel ligt, speelt hij volgend seizoen niet meer in het shirt van Glasgow Rangers. De voormalig Feyenoorder heeft aangegeven nog eens in een hoger aangeslagen competitie uit te willen komen. Buffel was in januari al dicht bij een overgang naar het Duitse Hannover 96, maar de deal ketste op het laatste moment af. 

De Belgisch international legt in de Daily Record zijn verlangens uit: "Ik heb de afgelopen twee jaar meer dan tachtig wedstrijden voor de Rangers gespeeld. Ik heb daarin zowel de titel als de beker gewonnen. Ik heb nog steeds de ambitie om voetbal te spelen in een betere competitie."

Hij vervolgt: "Ik had de kans om in de Bundesliga te spelen, waar ik veel meer zou verdienen dan hier in Schotland. Ik vond het echter geen goed idee om met een blessure bij mijn nieuwe club te beginnen."

Buffel is sinds de komst van trainer Walter Smith, die de Fransman Paul Le Guen opvolgde, niet gelukkig bij de Gers. Onder Smith maakt de Belg slechts sporadisch zijn opwachting in het eerste elftal van de Schotse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen