'Oude' Tonetto ziet kinderdroom in vervulling gaan

Ger
22 maart 2007, 10:03   Bijgewerkt: 22 maart 2007, 10:46

De invitatie van Roberto Donadoni aan AS Roma-speler Max Tonetto (op de foto in duel met Sydney Govou) werd door de buitenwacht als een verrassende beschouwd. De 32-jarige linksback lijkt, met het oog op de toekomst, geen logische versterking voor het nationale team van Italië te zijn. Tonetto zelf maalt daar echter niet om, hij ziet zijn kinderdroom werkelijkheid worden.

"Ik ben echt emotioneel geraakt nu ik bij de nationale ploeg zit. Ik voel me als een twintigjarige", sprak Tonetto emotioneel. "Mijn kinderdroom is werkelijkheid geworden en ik hoop dat dit enthousiasme me zowel bij de Squadra Azzrui als mijn club Roma helpt. Het zou een extra bonus zijn om mijn debuut te maken, maar het belangrijkste is dat we een goede wedstrijd tegen Schotland spelen en dat we het duel winnen."

Tonetto begon zijn loopbaan bij het nietige San Giovanese, een club uit San Marino. De verdediger speelde daarna bij een grote reeks clubs, waaronder Empoli, Bologna en Lecce. Ook stond de in Triëst geboren Italiaan bij grootmacht AC Milan onder contract. Hij kwam hier echter niet aan spelen toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen