PSV is De Jong vergeten aan te melden voor CL

6 maart 2007, 11:09   Bijgewerkt: 6 maart 2007, 11:22

PSV-trainer Ronald Koeman kan John de Jong toch niet opnemen in zijn selectie voor het Champions League-duel met Arsenal. De Eindhovense club is vergeten om de middenvelder aan te melden bij de UEFA, zo bevestigt PSV op haar website. "Dit had niet mogen gebeuren", aldus technisch manager Stan Valckx.

De Jong kwam door blessures al anderhalf jaar niet in actie, maar is inmiddels weer helemaal fit. Ook de enkelblessure die hij maandagavond opliep tijdens een duel met Jong PSV, leek geen beletsel voor de middenvelder om mee te reizen naar Londen. Coach Ronald Koeman wil De Jong graag op de bank zetten tegen Arsenal, maar een administratieve fout maakt dit niet mogelijk. 

De Jong is op 25 augustus niet op de 25-koppige lijst gezet die PSV inleverde bij de UEFA. "Omdat John de Jong op dat moment nog geblesseerd was, is ervoor gekozen om andere spelers op de lijst te plaatsen", zegt technisch manager Stan Valckx. 

John de Jong

John de Jong

Het is niet de eerste keer dat PSV een dergelijke fout maakt. In het seizoen 2000/2001 had de club er immers ook niet aan gedacht om Eric Addo en Ruud van Nistelrooy aan te melden voor het UEFA Cup-toernooi. Het duo mocht, ondanks het feit dat ze fit waren, hierdoor niet meedoen in de dubbele ontmoeting met 1.FC Kaiserslautern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen