Sorín terug in selectie Hamburger SV

13 april 2007, 10:07   Bijgewerkt: 13 april 2007, 10:26

Hamburger SV-coach Huub Stevens kan vanavond, in de belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter Borussia Mönchengladbach, weer beschikken over Juan Pablo Sorín. De Argentijnse linkspoot traint sinds een week weer mee met de selectie van HSV en hoopt vanavond zijn rentree te kunnen maken.

De terugkeer van Sorín komt voor Stevens als geroepen. Hij mist door blessures immers Boubacar Sanogo en Thimothee Atouba. Bovendien is Änis Ben-Hatira geschorst, naar aanleiding van zijn rode kaart in het duel met Stuttgart (2-4).

Of Stevens tegen Mönchengladbach ook daadwerkelijk een beroep zal doen op Sorín, weet hij nog niet. "Fit en wedstrijdfit zijn twee verschillende dingen. Sorin is fit, maar of hij ook wedstrijdfit is moeten we nog even bekijken", aldus de coach, die hoopt dat zijn ploeg lering getrokken heeft uit de nederlaag tegen Stuttgart. "We hebben weer eens gezien dat we met de billen bloot gaan, als we gas terug nemen. Dat mag dus niet meer gebeuren, hopelijk hebben de jongens dat ook gezien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen