Figo blijft mysterieus over vertrek

15 mei 2007, 15:34

Inter-speler Luis Figo lijkt er nog steeds niet uit te zijn of hij volgend seizoen naar Qatar vertrekt. De routinier lijkt de afgelopen weken aan het twijfelen geslagen. Een langer verblijf bij Inter lijkt niet onmogelijk, aangezien hij nog steeds niet definitief heeft beslist. 

"Ik kan niet ontkennen dat ik van mijn tijd hier bij Inter sinds de eerste dag echt ontzettend heb genoten", aldus de Portugees. "Ik kwam hier en trof een groep geweldige mensen aan. Ik heb er spijt van dat ik hier niet eerder ben heen verhuisd, toen ik nog wat jonger was", voegde de vleugelaanvaller toe.

Zijn toekomst laat hij vooralsnog in het ongewisse. "Het is een moeilijke beslissing, als ik deze club zou verlaten. We zullen zien wat er gaat gebeuren. Je weet het nooit. Het is misschien logisch dat ik vertrek, maar de voetballerij kent geen zekerheden", aldus Figo die de deur op deze manier open houdt. "Voorzitter Moratti wil me overtuigen om te blijven. Hij is een geweldig persoon en ik heb een ontzettend goede band met hem. Maar op het eind van de dag ligt mijn lot in mijn eigen handen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen