De Haan heeft opstelling nog niet rond

15 juni 2007, 13:12   Bijgewerkt: 15 juni 2007, 13:51

Foppe de Haan twijfelt nog over de opstelling tegen Jong België. Jong Oranje is al zeker van de halve finale, waardoor enkele spelers rust kunnen krijgen. De Haan zal na overleg met zijn technische staf de knoop doorhakken. Boy Waterman en Hedwiges Maduro komen wegens blessures zeker niet in actie, maar De Haan overweegt ook om spelers die 'op scherp' staan aan de kant te houden.

Foppe de Haan

Foppe de Haan

"Het is een team dat in ontwikkeling is en we hebben nog niet veel samen gespeeld. Dus in dat opzicht is het goed om niet veel te wisselen. Maar we moeten ook naar de scheidsrechter kijken. Als we dezelfde hebben als de Belgen afgelopen woensdag, dan krijg je al een gele kaart als je de tegenstander aanwijst. Dat moeten we gaan bekijken. Ik ben er nog niet uit."

De Haan hoopt voor de rust dat zijn ploeg als nummer één de halve finales ingaat. "Groepswinnaar worden is belangrijk. Dan kunnen we hier blijven. We weten wat de kracht is van België. We kennen de vele Belgische spelers die in de Nederlandse competitie spelen."

Complimenten zijn er tot slot voor de komende tegenstander. "Ook de Belgen hebben veel positiewisselingen in hun systeem", is De Haan opgevallen. "Daar verdienen ze een compliment voor. Soms spelen ze met drie aanvallers, maar bij balverlies houden ze maar eentje over. Die Mirallas is trouwens wel een goede spits."

Vermoedelijke opstelling Jong Oranje: Vermeer; Zuiverloon, Kruiswijk, Vlaar en Pieters; De Ridder, Donk, Bakkal en Bruins; Babel en Rigters

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen