Groep C: Noorwegen, Bosnië achterhalen Turkije

6 juni 2007, 20:51   Bijgewerkt: 6 juni 2007, 22:52

Noorwegen heeft goede zaken gedaan in de strijd om een EK-ticket. Hongarije werd woensdag met 4-0 opzij geschoven, waardoor de Noren plotseling weer volop zicht hebben op deelname aan het EK. De ploeg heeft nu evenveel punten als Turkije, dat echter nog wel één duel minder gespeeld heeft. 

Noorwegen had geen enkele moeite met het onthutsend zwakke Hongarije. Steffen Iversen zorgde halverwege de eerste helft voor 1-0, waarna Daniel Omoya Braaten de score na een uur verdubbelde. John Carew bepaalde daarna de eindstand op 4-0.

Overigens zijn niet alleen Noorwegen en Turkije, maar ook Bosnië-Herzegovina nog in de race om de tweede plaats in de groep. De Bosniërs grepen, vier dagen na hun sensationele zege op Turkije (3-2), hun kans door thuis van Malta te winnen. Het werd 1-0, door een vroeg doelpunt van Zlatan Muslimovic. 

De eerste plaats in Groep C lijkt vergeven aan Griekenland. De regerend Europees kampioen kwam thuis tegen Moldavië op 1-0 via Charisteas, maar een goal van Viorel Frunza leek er voor te zorgen dat het duel in 1-1 zou eindigen. Het geluk van een kampioen redde Griekenland echter. In blessuretijd schoot Nikolaos Liberopoulos immers alsnog de bevrijdende 2-1 binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen