Benitez: "Voronin kan een revelatie worden"

16 augustus 2007, 14:11

Andrei Voronin heeft zijn visitekaartje afgegeven bij Liverpool. De spits uit Oekraïne stond woensdag in de basis tijdens het de Champions League-voorrondeduel tegen Toulouse en toonde direct zijn waarde. Op slag van rust jaagde hij een bal prachtig in de kruising, waarmee hij Liverpool de overwinning bezorgde (0-1).

Voronin kwam deze zomer van Bayer Leverkusen naar Anfield Road. Zijn komst viel enigszins in het niet bij de komst van dure spelers als Fernando Torres en Ryan Babel, maar volgens manager Benitez is dat onterecht. "Er werd de afgelopen weken niet zo veel over hem gesproken, waarschijnlijk omdat we hem transfervrij binnengehaald hebben. Maar ik weet zeker dat Andrei een revelatie kan worden", zegt de Spaanse manager op de officiële website van Liverpool.

"Andrei bezit specifieke kwaliteiten, die we nog misten. Hij is heel beweeglijk en leest het spel uitstekend", vervolgt Benitez. "We hebben met Kuyt, Torres, Crouch en Voronin nu vier compleet verschillende type aanvallers in de selectie. We kunnen dus veel afwisselen en op veel verschillende manieren voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen