Chelsea en Real eens over transfersom Robben

22 augustus 2007, 23:31   Bijgewerkt: 22 augustus 2007, 23:51

Arjen Robben gaat naar Real Madrid. De Spaanse club heeft woensdagavond met Chelsea overeenstemming bereikt over de transfersom voor de Nederlandse vleugelaanvaller, waardoor Robben nu alleen nog een persoonlijk akkoord met de Madrilenen hoeft te bereiken voordat de transfer afgerond kan worden. Naar verluidt legt Real Madrid liefst 35 miljoen euro op tafel voor Robben.

Verwacht wordt dat Robben en Real Madrid binnen enkele dagen de laatste puntjes op de i zullen zetten en dat hij nog deze week gepresenteerd kan worden als nieuwste aanwinst van de Koninklijke. Robben wordt alweer de vierde Nederlander bij Real, naast Ruud van Nistelrooy, Wesley Sneijder en Royston Drenthe.

De overgang van Robben hing al weken in de lucht, maar de twee clubs slaagden er niet in om overeenstemming te bereiken over de transfersom. Real heeft de afgelopen weken fors geïnvesteerd in de linkerkant. Eerder op de dag werd al bekend dat de club de Argentijnse linksback Gabriel Heize had vastgelegd. Ook Drenthe komt in aanmerking voor een plaats aan de linkerzijde van het veld

Robben speelde eerder voor FC Groningen en PSV. FC Groningen, dat Robben opleidde en liet debuteren, krijgt door de transfer een mooi bedrag. Ook amateurclub Bedum, waar Robben in zijn jeugd speelde, profiteert mee van de miljoenentransfer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen