Vandenbergh: "Genk behandelde me oneerlijk"

Ger
17 augustus 2007, 11:31   Bijgewerkt: 17 augustus 2007, 11:48

Kevin Vandenbergh heeft hard uitgehaald naar zijn vorige werkgever RC Genk. De aanvaller, die deze zomer overstapte naar FC Utrecht, heeft in Het Nieuwsblad zijn giftige pijlen vooral gericht op sportief directeur Willy Reynders.

"Eén man wilde mij buiten: Willy Reynders", zegt Vandenbergh. "Hij had het lef niet om het in mijn gezicht te zeggen. Mij werd verteld dat ik nog kansen zou krijgen en kon blijven. Genk behandelde me oneerlijk. Ik denk dat Hugo Broos (trainer, red.) me nog wel een kans wou geven, al wisselde hij me altijd rond de 75e minuut. Een applausvervanging, zei hij dan. Bullshit. Een applausvervanging is in de 88e minuut."

De aanvaller volgde via de televisie de Europese uitschakeling van Genk door het bescheiden Sarajevo. "Nu pas beseffen ze hoe erg ze mijn doelpunten missen. Ik maakte bij Genk vaak de openingsgoal die het team lanceerde. Nu hebben ze daar niemand voor. Ik ben ook verrast door hun nieuwe aanwinsten. Het zijn geen versterkingen, maar onbekende spelers die de kern moeten verbreden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen