Groep D: Tsjechië rekent af met Ierland

12 september 2007, 23:08   Bijgewerkt: 12 september 2007, 23:57

Tsjechië staat met anderhalf been op het EK. De ploeg van coach Karel Brückner won woensdag met 1-0 van Ierland, de enig overgebleven concurrent in de strijd om een EK-ticket. Hierdoor hebben de Tsjechen nu, met nog drie wedstrijden voor de boeg, zes punten meer dan Ierland. Koploper in Groep D blijft Duitsland, dan vanavond niet in actie kwam. De Duitsers, die een wedstrijd minder speelden, hebben twee punten meer dan de Tsjechen.

In dezelfde poule nam Wales op opvallende wijze revanche op Slowakije. Elf maanden geleden wonnen de Slowaken in Cardiff met 1-5 van de kansloze Welshmen, maar ditmaal waren de rollen omgedraaid. In Bratislava won Wales met 2-5.

Craig Bellamy was de grote man bij Wales. De spits, die het duel aanvankelijk leek te moeten missen in verband met privé-problemen, scoorde twee keer. Door dit resultaat staan Slowakije en Wales nu gedeeld vierde in Groep D, met tien punten. Wales heeft echter wel één wedstrijd minder gespeeld. Beide landen maken geen kans meer op kwalificatie voor het Europees kampioenschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen