'Overleden' oma Ireland blijkt toch springlevend

14 september 2007, 17:40

Stephen Ireland blijkt gelogen te hebben over de reden waarom hij de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Ierland en Tsjechië aan zich voorbij liet gaan. De middenvelder meldde aanvankelijk dat zijn grootmoeder overleden was, maar de Ierse voetbalbond is er achter gekomen dat oma Ireland nog wel degelijk in leven is.

De werkelijke reden dat Ireland ontbrak, was dat zijn vriendin een miskraam gehad heeft. "Zaterdag, na de wedstrijd tegen Slowakije, belde mijn vriendin met de teammanager van Ierland. Ze zei dat mijn oma overleden was. Toen ik haar even later terugbelde, zei ze echter dat ze een miskraam gehad had en graag wilde dat ik terug naar huis zou komen. Tegen de mensen van de nationale ploeg heb ik vervolgens echter volgehouden dat mijn oma overleden was, omdat mijn vriendin dacht dat ik voor zoiets eerder weg zou mogen", aldus Ireland.

In de loop van de week kwam de Ierse bond er achter dat Ireland gelogen had. "Vlak voordat ik wegging, vroegen ze me naar de naam van mijn oma. Enkele dagen later belden ze, om te zeggen dat ze er achter gekomen waren dat mijn oma nog wel degelijk leefde. Ik probeerde toen nog te zeggen dat het om mijn andere oma ging, maar ik besefte dat ik niet door kon gaan met liegen. Ik heb een enorme fout gemaakt door hierover te liegen en daar heb ik enorm veel spijt van", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen