Vitesse verslikt zich in Eindhoven

Koen Freriks
25 september 2007, 22:05   Bijgewerkt: 25 september 2007, 23:44

Vitesse heeft al vroeg in het seizoen een beste domper te verduren gekregen. De Arnhemmers, die zo verrassend goed aan de competitie startten, gingen dinsdagavond hard onderuit in het KNVB Beker-duel bij FC Eindhoven: 4-2. 

De ploeg van trainer Aad de Mos gooit met de blamage de euforie van de seizoensstart (eerste drie wedstrijden winst) definitief de prullenbak in. Hoewel een verlies tegen PSV (1-0) nog te verteren viel, was het duel van afgelopen zondag tegen De Graafschap (2-0 verlies) wel een afgang. Tegen Eindhoven, de nummer laatst uit de Jupiler League, blijkt er voor De Mos weer genoeg werk aan de winkel.

De Chinees Yu Hai verkleinde vijf minuten voor tijd nog wel de Arnhemse achterstand, maar het was daarna opnieuw de Belg Caracciolo, die heel Vitesse in rouw dompelde: 4-2. De Eindhovense fans wisten niet hoe hard ze moesten juichen. In de competitie won de ploeg van Louis Coolen pas één keer.

De Mos moet zijn ploeg nu rap zien op te laden voor de competitie. Zondag wacht de zware uitwedstrijd tegen het een in vorm verkerend FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen