'Kreupele Sorin voetbalt mogelijk nooit meer'

9 november 2007, 07:30   Bijgewerkt: 8 november 2007, 23:19

De carrière van Juan Pablo Sorin hangt aan een zijden draadje. Dat meldt het Duitse Sport Bild. De krant bezit een medisch document, waaruit blijkt dat de Argentijnse verdediger van Hamburger SV chronische schade aan zijn knieschijf heeft. 

Sorín kwam in augustus 2006 van Villarreal naar Hamburger SV. De verwachtingen in Hamburg waren hooggespannen, maar de Argentijn is er voorlopig niet in geslaagd om veel indruk te maken. Hij bracht meer tijd door in de blessureboeg, dan op het veld. Dat is niet zo gek, blijkt uit het medische rapport van HSV.

Uit dit rapport, gemaakt op de dag dat Sorín zijn contract tekende in Hamburg, blijkt dat de knieschijven van Sorín flink slijten. Hierdoor heeft ook de meniscus van de Argentijn het zwaar te verduren. Dit geldt voor zowel zijn linker-, als rechterknie. Volgens een door Bild geraadpleegde specialist, Dr. Benckendorff, is er slechts één remedie: Sorín moet eigenlijk twee jaar rust houden. De arts sluit zelfs niet uit dat de 31-jarige Zuid-Amerikaan helemaal nooit meer op topniveau voetbalt.

Bij HSV is men niet onder de indruk van deze gegevens. "Ik reken er op dat Juan in januari weer met de groep meetraint", reageert coach Huub Stevens droogjes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen