Lagerbäck: "Spanje zonder twijfel verdiende winnaar"

Koen Freriks
18 november 2007, 09:43   Bijgewerkt: 18 november 2007, 10:25

Spanje kwalificeerde zich zaterdag voor het EK 2008 door te zegevieren op Zweden (3-0), waardoor de Scandinaviërs op hun beurt nog even moeten wachten. Zweeds bondscoach Lars Lagerbäck vond de zege van de Spanjaarden volledig terecht, maar baalt van het feit dat Zweden pas in de laatste wedstrijd kwalificatie kan afdwingen.

"We hadden ons al moeten kwalificeren, vooral in het duel tegen Denemarken, omdat het tegen Spanje nooit eenvoudig is. Nu moeten we ons nog zien te kwalificeren in het laatste duel", aldus Lagerbäck, die niet wil kijken naar het duel van de concurrent Noord-Ierland. "We gaan ons niet zorgen maken over dat duel, we kunnen alleen iets doen in ons eigen duel tegen Letland."

De Zweden hebben tegen de Letten aan een punt genoeg, om kwalificatie af te dwingen. Tegen Spanje had dat al gedaan kunnen worden, maar de Zweden hadden niets in te brengen tegen de formatie van trainer Luis Aragonés. "Zonder twijfel was Spanje het betere team, wij waren de onderliggende partij. We probeerden ze af te stoppen in de tweede helft, maar dat was onmogelijk", aldus Lagerbäck.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen