Matchwinner Koevermans: "Droom die uitkomt"

18 november 2007, 01:41   Bijgewerkt: 31 december 2008, 16:33

Ondanks het feit dat Oranje zich zaterdag plaatste voor het EK, liep er maar één speler met een enorme grijns door de catacomben van de Rotterdamse Kuip. De meeste spelers hielden gemengde gevoelens over aan het zeer moeizame optreden tegen Luxemburg, maar Danny Koevermans beleefde de avond van zijn leven.

De spits van PSV stond voor het eerst in de basis en maakte zijn eerste interlandgoal, wat prompt het winnende doelpunt bleek te zijn. "Hiervan heb ik altijd gedroomd", zegt de spits van PSV tegen FCUpdate.nl. "Het is een beetje een jongensboek, een droom die uitkomt. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Prachtig."

Koevermans wist sinds donderdagavond dat hij in de basis zou starten. "Dat had ik al nooit verwacht. Sindsdien heb ik geprobeerd om er van te genieten. Of ik het vertrouwen van de bondscoach met mijn doelpunt waargemaakt heb? Och, daarover moeten anderen maar oordelen. Maar ik heb in elk geval een prima avond gehad. Dit is echt een avond die ik mijn hele leven niet zal vergeten."

Toch kon ook Koevermans niet ontkennen dat er op het spel van Oranje veel aan te merken viel. "We hebben het onszelf lastig gemaakt door niet een tweede doelpunt te maken. Daardoor kregen we het in het laatste kwartier nog lastig. Uiteindelijk kwamen we in blessuretijd zelfs nog goed weg", aldus de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen