FCUpdate.nl sponsort jouw nieuwe tenues!

27 februari 2008, 17:25   Bijgewerkt: 27 februari 2008, 17:45

Via FCUpdate.nl kun je jouw voetbalploeg volledig in het nieuw steken! Wij geven je de komende weken de uitgelezen mogelijkheid om tenues uit een speciale lijn van Nike te bestellen. Daarbij krijg je een duizelingwekkende korting van liefst 50 procent!

Loopt jouw team ook al veel te lang in oude, afgetrapte shirts en sokken met gaten er in? Zijn de broekjes inmiddels veel te kort? En vinden jullie het ook zo moeilijk om een sponsor te vinden voor nieuwe tenues? Let dan goed op! Want via FCUpdate.nl kunnen jullie nu voor een unieke prijs een complete Nike-uitrusting voor je hele team bestellen.

Wil jij ook een compleet nieuw tenue inclusief rugnummers voor je hele elftal? Klik dan snel op onderstaande link. Je komt dan op de website van Teamwear terecht, waar je de kleur en het model van je shirt, broekje en sokken kan selecteren. Je stelt op deze manier dus je eigen combinatie samen, wij bemoeien ons verder nergens mee! Vul vervolgens in dat je meedoet aan de FCUpdate.nl-actie en je ontvangt direct vijftig procent korting op het gehele bedrag. Bovendien krijg je een fraaie sporttas cadeau!

Bezoek nu de speciale shop en steek jouw elftal in het nieuw!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen