Geen Steaua Boekarest voor Quick Boys

27 februari 2008, 22:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het bekersprookje van Quick Boys zit er op. In de kwartfinale van het nationale bekertoernooi verloor de laatst overgebleven amateurploeg woensdag kansloos met 0-3 van NAC Breda. Een treffen in de eerste ronde van het UEFA Cup-toernooi met Steaua Boekarest, waar in het programmaboekje nog hardop over gedroomd werd, kan de zaterdaghoofdklasser daardoor uit het hoofd zetten.

"Bij de loting in Monaco is Quick Boys in de eerste ronde van het UEFA Cup-toernooi gekoppeld aan Steaua Boekarest. De blauwwitten spelen eerst een uitwedstrijd in de Roemeense hoofdstad. De supportersvereniging Quick Boys organiseert een busreis om een ieder in de gelegenheid te stellen deze historische wedstrijd bij te kunnen wonen. Nadere informatie over de voorverkoop volgt zo spoedig mogelijk. Het nuttigen van alcoholische dranken op de heenreis is niet toegestaan."

Heel Katwijk droomde dus van een bekerfinale in de Kuip, maar deze droom duurde welgeteld een half uur. Uitgerekend een eigen speler, namelijk Chima Onyeike, maakte een einde aan alle Europese aspiraties van Quick Boys. De voormalig spits van onder meer Dordrecht '90, Excelsior, Haarlem en Cambuur Leeuwarden beging een domme overtreding (natrappen) op Rob Penders, waarna hij met een directe rode kaart naar de kleedkamer gestuurd werd. Hiermee dupeerde de 32-jarige spits zijn elftal zwaar, want zonder centrumspits kon de amateurclub niks beginnen tegen het sterke NAC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen