Kalou: "Niemand kan ons stoppen"

7 februari 2008, 11:06

Ivoorkust is nog slechts twee zeges verwijderd van de Afrikaanse titel. Het land speelt vanavond in de halve finale tegen Egypte en stuit vervolgens, als de Egyptenaren verslagen worden, in de finale op Kameroen of gastland Ghana. En volgens Salomon Kalou zullen beide wedstrijden door Ivoorkust worden gewonnen.

"Als wij zo blijven spelen, kan niemand ons stoppen", zegt de aanvaller van Chelsea tegen persbureau AFP. "Ons doel is om de titel te winnen, maar we spelen nu eerst tegen Egypte. Dat zal een zware wedstrijd worden, want Egypte heeft veel spelers die het verschil kunnen maken. Maar goed, wij zijn nog maar één duel verwijderd van de finale. Deze kans willen we met beide handen grijpen."

Het duel tussen Ivoorkust en Egypte is een herhaling van de finale van 2006, toen de Egyptenaren uiteindelijk na strafschoppen te sterk waren. Toch leeft in de Ivoriaanse selectie niet het gevoel dat er sportieve revanche genomen moet worden, zegt Kalou. "Je kan niet echt spreken van sportieve revanche, omdat beide landen een heel andere ploeg hebben dan twee jaar geleden."

Het duel tussen Ivoorkust en Egypte begint vanavond om 21.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen