Robben niet gelukkig met Van Basten

Ger
24 maart 2008, 00:27   Bijgewerkt: 24 maart 2008, 00:35

Arjen Robben is teleurgesteld over het gebrek aan contact met bondscoach Marco van Basten. De aanvaller van Real Madrid kampte de afgelopen maanden met het nodige blessureleed. Volgens de oud-PSV'er heeft Van Basten in die periode geen contact met hem opgenomen.

"Toen ik belangrijk was voor Oranje was er om de haverklap contact, nu kan ik me het laatste gesprek met hem niet eens meer herinneren", zegt de inmiddels weer fitte Robben tegen Sportweek. De linksbuiten vindt het jammer dat hij deze week in de oefenwedstrijd van Nederland tegen Oostenrijk niet van de partij is. "Dit is de laatste interland voor het EK-trainingskamp eind mei, het is heel teleurstellend dat ik niet ben geselecteerd."

"Als er belangstelling was getoond, had de bondscoach kunnen weten dat ik precies op tijd weer fit zou zijn", stelt Robben. "En dit is niet de eerste keer dat het zo gaat, in de periode voordat ik geblesseerd raakte, had ik ook twee interlands kunnen spelen. Ik vind dat de technische staf moet weten wie er fit is en wie niet. Het is niet aan mij om ze daarop te wijzen. Maar ik hoor helemaal niets vanuit Zeist."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen