Michael Jansen staat open voor Jupiler League

7 mei 2008, 10:03

Michael Jansen voelt zich niet te groot om komende zomer over te stappen naar een club uit de Jupiler League. De verdediger is momenteel eigendom van Feyenoord, maar zijn contract bij de Rotterdamse club wordt niet verlengd. Hierdoor kan hij transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever, mogelijk op een lager niveau.

"Volgens mijn zaakwaarnemer zijn er wel wat mogelijkheden. Misschien komt daar deze week al duidelijkheid over. Ik weet niet of De Graafschap met mij verder wil, maar ik sta overal voor open. Het belangrijkste voor mij is dat ik elke week speel en niet na een slechte wedstrijd uit het team verdwijn", zegt Jansen, die sinds januari op huurbasis bij De Graafschap speelt, in De Gelderlander.

Mocht dat in de Eredivisie niet kunnen, wijst de voormalig jeugdinternational een transfer naar een club uit de Jupiler League zeker niet bij voorbaat af. "Dat zie ik niet als een stap terug. Als ik gedurende een langere periode elke wedstrijd speel, heb ik namelijk een stap voorwaarts gemaakt", aldus de 23-jarige centrumverdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen