Herstelde Ibrahimovic looft José Mourinho

Koen Freriks
9 augustus 2008, 14:11

Zlatan Ibrahimovic looft de nieuwe Inter Milan-trainer, José Mourinho. De Zweed is bijna volledig hersteld van een langdurige knieblessure en speelt vanavond mogelijk tegen zijn oude werkgever Ajax op het LG Amsterdam Tournament. 

Vrijdagavond viel hij een kwartier voor het einde op het toernooi in tijdens het oefenduel tegen Sevilla (0-0). De verwachting is dat hij vanavond in de basis start tegen Ajax.

De afgelopen tweede seizoenshelft kampte hij met pijn aan zijn knie. Tijdens het EK kon hij met Zweden niet op volle kracht meedoen. "De pijn is nog niet weg, maar het voelt niet meer zo hinderlijk als voorheen", zegt de speler in De Telegraaf.

Over Mourinho is hij zeer te spreken: "'Ik heb in de voetballerij nog nooit zo'n eerlijke en oprechte man ontmoet. Mourinho schuift ook regelmatig bij de spelers aan tafel of drinkt zonder bijbedoelingen een kop koffie met je. Het is een trainer met fantastische oefenstof en daarnaast iemand die erg geïnteresseerd is in mensen. Dat is een bijzondere combinatie."

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen