Stuttgart trakteert Gladbach op koude douche

17 augustus 2008, 19:05   Bijgewerkt: 17 augustus 2008, 20:55

De terugkeer van Borussia Mönchengladbach in de Bundesliga is geen succes geworden. Met de Nederlanders Roel Brouwers en Patrick Paauwe in de basis verloor de ploeg van coach Jos Luhukay thuis kansloos met 1-3 van VfB Stuttgart.

Borussia Monchengladbach hoopte ongetwijfeld om tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen direct voor een stunt te zorgen, maar deze hoop vervloog snel. Na een kwartier stond het al 0-1 voor de bezoekers, toen doelman Heimeroth een schot van Stuttgart-middenvelder Hitzlsperger onder zich door liet glippen. Gladbach zette hierna aan voor de gelijkmaker, maar via een snelle counter liep het prompt tegen de 0-2 aan. Marica was, op aangeven van Simak, de doelpuntenmaker.

Nog voor rust tekende international Mario Gomez voor de 0-3, waarna Gladbach in de tweede helft een verloren wedstrijd speelde. Voormalig Heerenveen-spits Rob Friend maakte op aangeven van Roel Brouwers nog wel de eretreffer voor de regerend kampioen van de Tweede Bundesliga, maar verder kwam de thuisclub niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen