Manchester City in slotfase naast tien 'Magpies'

20 oktober 2008, 23:03

Newcastle United blijft steken in de onderste regionen van de Premier League. Maandag waren de Magpies tegen Manchester City dicht bij de tweede zege van het seizoen, maar door een goal in de slotfase van Stephen Ireland werd het 2-2.

Newcastle leek tegen het ambitieuze City voor een mission impossible te staan, toen Habib Beye al na ruim tien minuten aan de noodrem trok bij tegenstander Robinho. Beye kreeg direct rood, terwijl Robinho zelf de toegekende strafschop benutte.

Met tien tegen elf wist het geplaagde Newcastle de wedstrijd echter alsnog te keren. Ameobi zorgde voor de pauze voor de gelijkmaker, waarna de thuisclub zelfs op voorsprong kwam door een eigen doelpunt van Richard Dunne. Een knappe zege leek in de maak, maar de treffer van Ireland vlak voor tijd besliste anders.

Newcastle staat door de puntendeling nog altijd slechts negentiende in de Engelse competitie, met zes punten. De ploeg heeft alleen Tottenham Hotspur, dat slechts twee punten pakte uit de eerste acht wedstrijden, nog onder zich op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen