Coach Streppel langer bij Helmond Sport

18 december 2008, 15:59   Bijgewerkt: 18 december 2008, 16:37

Jurgen Streppel blijft voorlopig trainer van Helmond Sport. De Brabantse club lichtte donderdag een optie in het contract van de oefenmeester, waardoor Streppel nu tot medio 2011 vast ligt. "De werkwijze van de trainer slaat aan bij de spelers en de sportieve doelstellingen, spelen bij de bovenste zes en behalen van de play-offs, zijn momenteel nog steeds zeer reëel", motiveert algemeen directeur Mario Captein de beslissing om de samenwerking met Streppel voort te zetten.

De 39-jarige Streppel, die als speler al jarenlang de kleuren van Helmond Sport verdedigde, is blij met zijn contractverlenging. "Ik heb het uitstekend naar mijn zin in mijn huidige rol als hoofdtrainer bij Helmond Sport. Graag wil ik de komende jaren mezelf verder ontwikkelen om vervolgens een stap hogerop te kunnen zetten."

Streppel trad afgelopen zomer aan als hoofdcoach, als opvolger van de naar Southampton vertrokken Jan Poortvliet. Mede dankzij de oud-verdediger staat Helmond Sport momenteel op een fraaie zesde plaats in de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen