Beckham: "Zeer tevreden over Milan-debuut"

Ger
7 januari 2009, 12:18   Bijgewerkt: 7 januari 2009, 12:49

David Beckham is in zijn nopjes met zijn debuut voor AC Milan. De Engelsman speelde dinsdag mee in de oefenwedstrijd tegen Hamburger SV. De Rossoneri zegevierden uiteindelijk vanaf de strafschopstip.

"Ik ben zeer tevreden over mijn eerste wedstrijd in het shirt van AC Milan", zegt Beckham op de website van de Italiaanse club. "Mijn ploeggenoten zijn buitengewone kampioenen en dat maakt het samenspel gemakkelijk. Nu voel ik me wat vermoeid, maar dat is normaal na enkele dagen waarin we veel werk hebben verzet."

Trainer Carlo Ancelotti kon het optreden van de middenvelder ook waarderen. "Hij speelde een goede wedstrijd en voerde zijn opdrachten naar behoren uit. Je kunt echter geen spectaculaire dingen verwachten van een speler die pas acht dagen in training is."

Beckham blikt alvast vooruit naar het eerste competitieduel van Milan in de tweede seizoenshelft, komende zondag bij AS Roma. "Ik ben klaar voor mijn eerste wedstrijd in de Serie A. Het zal sowieso fantastisch worden, of ik nu speel of niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen