Excelsior laat opnieuw dure punten liggen

24 januari 2009, 22:08   Bijgewerkt: 24 januari 2009, 22:15

Excelsior heeft in zijn jacht op promotie naar de Eredivisie opnieuw dure punten laten liggen. De Rotterdammers speelden op Woudestein met 1-1 gelijk tegen middenmotor HFC Haarlem.

De Kralingers namen aan het begin van de tweede helft nog wel de leiding via een benutte penalty van Jeffrey Altheer. Acht minuten voor het laatste fluitsignaal zette NAC-huurling Rogier Veenstra, die voor de winterstop nog voor Excelsior speelde, de Noord-Hollanders weer op gelijke hoogte: 1-1.

In de stand komt Excelsior gelijk met nummer drie Cambuur. Beide ploegen verzamelden 38 punten. De Friezen hebben echter nog een wedstrijd te goed. Excelsiors achterstand op lijstaanvoerder VVV Venlo bedraagt dertien punten. Haarlem schiet weinig op met de remise. Het blijft in de middenmoot bivakkeren.