Storingsmonteur voorkomt puntenaftrek Telstar

Ger
27 januari 2009, 20:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een storingsmonteur heeft afgelopen vrijdagavond voorkomen dat Telstar betraft werd met een boete en puntenaftrek. De man was in staat om met een meegebrachte schroevendraaier de uitgevallen lichtmast op Sportpark Schoonenberg te repareren. Door het optreden van de monteur kon het competitieduel tussen Telstar en VVV Venlo gewoon worden uitgespeeld.

Een van de lichtmasten begaf het vlak voor de tweede helft. Telstar kreeg twintig minuten om het ongemak te verhelpen, anders zou de scheidsrechter de wedstrijd staken. Een kapotte tijdklok in een van de schakelaars bleek de oorzaak van de lichtuitval, constateerde de als Telstar-supporter aanwezige monteur Gerrit de Rijk.

"Tijd om die te vervangen was er natuurlijk niet. Er was maar één oplossing: indrukken met een schroevendraaier", zegt De Rijk in de IJmuider Courant. De monteur van Nuon stond een uur in het schakelhok en was van een afstand getuige van de 2-1 zege van zijn club. De Rijk kon overigens het stadion met zijn schroevendraaier betreden omdat hij voor de wedstrijd niet werd gefouilleerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen