Cambuur wil deze maand duidelijkheid van Menzo

4 februari 2009, 11:48   Bijgewerkt: 4 februari 2009, 15:47

Het bestuur van SC Cambuur wil op korte termijn van Stanley Menzo horen of hij ook volgend seizoen hoofdcoach wil zijn. Het contract van de trainer loopt komende zomer af en de club uit Leeuwarden heeft hem inmiddels een nieuwe aanbieding gedaan. Vóór 1 maart moet Menzo laten weten of hij daarmee akkoord gaat.

"Deze maand willen we duidelijkheid", zegt algemeen directeur Alex Pama van Cambuur in het Friesch Dagblad. "Dat is ook gemeld in de eerste gesprekken. Uiterlijk 1 maart hoop ik te horen dat Menzo blijft. Want als hij om wat voor reden dan ook niet bijtekent, moeten we als club wel tijdig op zoek naar een nieuwe trainer."

Pama hoopt van harte dat Menzo blijft. "Wat mij betreft is en blijft Menzo de geschikte man voor ons. Dat hebben we de afgelopen tijd al vaker kenbaar gemaakt Hij heeft ons weer naar de top van de eerste divisie gebracht", aldus de directeur.

Menzo trad eerder dit seizoen in dienst bij Cambuur, als opvolger van Jurrie Koolhof. Vorig seizoen leidde hij FC Volendam naar de titel in de Jupiler League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen