Mancini bedankte voor assistent-rol bij ManUnited

29 maart 2009, 15:52   Bijgewerkt: 29 maart 2009, 16:03

Roberto Mancini is onlangs gepolst door Manchester United om assistent te worden van manager Sir Alex Ferguson. Volgens Giorgio de Giorgis, de zaakwaarnemer van de Italiaan, had Mancini echter geen zin om tweede viool te spelen bij The Red Devils.

"Niet zolang geleden hadden we contact met Manchester United, maar zij wilden Roberto slechts als assistent-trainer vastleggen", citeert SkySports De Giorgis. "Deze aanbieding achtte Roberto te min."

Mancini zit sinds afgelopen zomer zonder club nadat hij afzwaaide als trainer van Internazionale, waarmee hij drie landstitels veroverde. Sindsdien wordt de oefenmeester in verband gebracht met een aantal gerenommeerde clubs, maar geen van deze wist een krabbel van Mancini te bemachtigen.

Volgens zijn belangenbehartiger ligt de toekomst van Mancini wel buiten Italië. "Waar hij heen gaat? Hij wil graag naar het buitenland", vertelt De Giorgis. "Ik ben er heilig van overtuigd dat hij volgend seizoen weer trainer is van een grote club. Ik denk dat elke ploeg wel een succescoach als Roberto wil hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen