Ook RKC Waalwijk en Dordrecht houden schoonmaak

24 maart 2009, 22:47   Bijgewerkt: 25 maart 2009, 06:51

In het kielzog van onder meer RBC Roosendaal en [a,http://www.fcupdate.nl/nieuws/2009/03/24/agovv-apeldoorn-haalt-bezem-door-selectie_116685/,_blank,AGOVV Apeldoorn] gaan ook RKC Waalwijk en FC Dordrecht fors snijden in de selectie voor het komende seizoen.

Bij RKC worden de aflopende verbintenissen van Jurgen Wevers, Rob Maas, Ferne Snoyl, Dustley Mulder, Luwamo Garcia, Frank van Mosselveld en Stef Doedee vooralsnog niet verlengd. Deze beslissingen worden mogelijk nog herroepen als duidelijk is in welke divisie de Waalwijkers volgend jaar actief zijn, meldt het Brabants Dagblad.

Ook FC Dordrecht heeft een zestal spelers met een op 1 juli aflopend contract de wacht aangezegd, schrijft het AD. Het gaat om Moussa Kalisse, John van Loenhout, Didi Longuet, Eddy Putter, Resham Sardar en Juanito Sequeira.

Sjoerd Rensen, die dit seizoen is verhuurd aan FC Eindhoven, keert sowieso niet meer terug aan de Krommedijk. De doelman gaat vanaf volgend seizoen aan de slag bij FC IJsselmeervogels. Of de andere zes spelers daadwerkelijk moeten vertrekken bij de Jupiler League-club staat nog niet vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen