'VVV'er Honda in trek in binnen- en buitenland'

9 maart 2009, 22:39

Keisuke Honda heeft aan belangstelling rondom zijn persoon niets te klagen. Volgens Voetbal International zitten ploegen uit zowel het binnen- als buitenland op de voorste rij om de Japanner vast te leggen. Naast PSV hebben ook AZ, NAC Breda en FC Twente hun interesse laten blijken in de 22-jarige speler van VVV Venlo.

Ook Ajax en Feyenoord volgen de prestaties van de middenvelder met belangstelling. Bayer Leverkusen, 1.FC Köln, Fulham en Bolton Wanderers hopen Honda eveneens te contracteren. Dit kwartet lijkt echter kansloos aangezien de linkspoot liever in Nederland blijft, weet VVV-preses Hai Berden.

"Hij wil graag de stap zetten naar de top vijf in Nederland. AZ vindt hij een mooie club vanwege het aanvallende voetbal. Maar hij is ook gecharmeerd van PSV", onthulde de voorzitter. Ook een aantal Japanse clubs is in de markt voor Honda, maar de Aziaat ziet een terugkeer naar zijn vaderland niet zitten.

VVV zal naar verluidt een flinke transfersom verlangen voor de spelmaker; hij heeft immers nog een contract tot medio 2011 in De Koel. Over een transfer wordt in Venlo echter nog niet gesproken. "We willen niet vóór april gaan praten met geïnteresseerde partijen. Dat is ook de wens van Honda zelf. Hij wil ons eerst kampioen maken en daarna pas een besluit nemen over zijn toekomst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen