VVV wil liefst tien miljoen voor begeerde Honda

Koen Freriks
10 maart 2009, 14:06   Bijgewerkt: 10 maart 2009, 14:31

VVV Venlo hoopt flink te verdienen aan een transfer van Keisuke Honda. De Japanse revelatie staat in de belangstelling van legio clubs, maar mag niet voor een habbekrats weg uit Limburg. Sterker nog, VVV hangt een prijskaartje van liefst tien miljoen euro om zijn nek. Dat zegt voorzitter Hai Berden tegen L1 Radio.

Honda wordt al geruime tijd gevolgd door vele clubs uit binnen- en buitenland. Zo'n beetje de gehele top uit de Eredivisie zit achter de 22-jarige international aan. VVV denkt daarom een grote zak geld over te houden aan een verkoop van Honda. Mocht VVV promoveren naar de Eredivisie dan is het ook mogelijk dat hij volgend seizoen nog blijft, vertelde Berden echter ook. 

Honda heeft nog een contract voor twee jaar bij VVV. In januari 2008 haalde de Limburgse club op voorspraak van Sef Vergoossen Honda, die hij nog kende uit zijn tijd bij de Japanse club Nagoya Grampus Eight. 

Honda degradeerde in zijn eerste halve seizoen met VVV naar de Jupiler League, waar hij dit seizoen de absolute smaakmaker is. Bovendien scoorde de technisch begaafde linkspoot al dertien keer voor de huidige koploper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen