ManUnited weer aan kop, Hiddink achtervolgt

11 april 2009, 17:59   Bijgewerkt: 12 april 2009, 13:25

Liverpool heeft slechts een paar uurtjes mogen genieten van de koppositie in de Premier League. Eerder op de middag losten The Reds Manchester United af als nummer één door op eigen veld Blackburn Rovers eenvoudig opzij te schuiven (4-0). Een 1-2 uitzege op Sunderland volstond voor ManUnited om de leiding weer over te nemen. The Mancunians hebben bovendien nog één duel tegoed.

De bezoekers openden na negentien minuten de score in het Stadium of Light, door een kopgoal van Paul Scholes. In het tweede bedrijf kwam de thuisclub, dat in aanmerking komt voor degradatie, nog wel langszij via Kenwyne Jones. Een kwartier voor tijd bezorgde de jonge invaller Federico Macheda, die pas één minuut in het veld stond, Manchester United alsnog de volle buit.

Guus Hiddink heeft nog uitzicht op de landstitel. De oefenmeester van Chelsea zag zijn club op eigen veld afrekenen met Bolton Wanderers (4-3) en zich zodoende op vier punten achterstand van Manchester United zetten. De Londenaren leken af te stevenen op een eenvoudige zege, maar in de laatste twintig minuten werd het nog even billen knijpen voor The Blues nadat Bolton een 4-0 achterstand had teruggebracht tot 4-3. Verder kwam de middenmotor echter niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen