VVV-coach Van Dijk: "Druk ligt bij RKC"

3 april 2009, 09:52   Bijgewerkt: 3 april 2009, 10:00

De strijd om de titel in de Jupiler League kent vanavond een beslissende slag. Koploper VVV ontvangt RKC, dat nog maar zes punten achterstand heeft. Bij winst van RKC is de titelstrijd weer helemaal open, iets dat VVV wil zien te voorkomen. 

Dat RKc überhaupt weer meedoet in de strijd om de titel, is al een verrassing. Enkele weken geleden bedroeg de voorsprong van VVV Venlo immers nog dertien punten en leek het slechts een kwestie van tijd voordat men in Venlo het kampioenschap kon vieren. Deze voorsprong is als sneeuw voor de zon gesmolten, maar toch vindt coach Jan van Dijk dat de druk vanavond bij de bezoekers uit Waalwijk ligt.

"Wij hebben de betere ploeg, staan zes punten voor en hoeven niet te winnen. RKC moet winnen, dus de druk ligt bij hen. Iedereen probeert mij druk aan te praten maar dat gaat niet lukken", zegt de ervaren coach in Dagblad de Limburger. Goed nieuws voor Van Dijk is dat Ruben Schaken, Samir El Gaaouiri, Keisuke Honda en Frank van Kouwen, die deze week licht geblesseerd waren, allen kunnen spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen